La creació de pols d’atracció comercial efímers, com a instrument per a impulsar el comerç local.

A la ciutat d’Igualada, fa ja 6 anys que es desenvolupa el REC.0 . Adjunto ací una descripció de l’esdeveniment. Sense dubte, la proposta es interessant. Amb una adequada campanya publicitària, l’èxit està assegurat, i aconsegueix posar el focus sobre aquesta ciutat de forma puntual, ampliant l’àrea d’influència de la mateixa.

Rec.0 Experimental Stores és un nou concepte de retail. És la transformació efímera d’un vell barri industrial, el barri del Rec, a Igualada. Dues vegades l’any, i només durant quatre dies, les velles fàbriques i adoberies es converteixen en pop up stores de moda on marques de primer nivell hi venen els seus estocs i mostraris a preus únics.

Rec.0 Experimental Stores va néixer el novembre de l’any 2009 de la mà d’un grup de sis persones compromeses amb el barri del Rec, que volien donar-lo a conèixer al màxim de gent i vincular-lo amb la creativitat del món de la moda. Després de diverses edicions, el Rec.0 s’ha convertit en un esdeveniment de moda, patrimoni i cultura de referència a Catalunya que s’organitza dues vegades l’any.

Cada edició de Rec.0 Experimental Stores és diferent. S’obren espais nous, molts d’ells desconeguts, i s’incorporen també noves marques, de forma que es configura un circuit que sempre és diferent. La visita al Rec.0 ha de ser una bona oportunitat per a trobar moda de marques de prestigi a preus únics en un entorn molt especial que només es transforma durant quatre dies. Després, el barri torna a la normalitat, amb una activitat que barreja la indústria adobera amb els estudis de disseny i altres professions.

Rec.0 no només és moda, també és cultura. A més de les vendes especials que cada marca fa en els seus espais rehabilitats, s’organitzen activitats culturals que es duen a terme en diferents espais del circuit: concerts, recitals de poesia, exposicions, projeccions…

En l’última edició, l’aposta per la gastronomia agafa força: presentem el REC STREET FOOD, el festival gastronòmic amb food trucks, que oferiran menjars diversos destacant els productes de proximitat.

Al llarg del circuit es pot trobar oferta gastronòmica en format contenidor, els espais efímers que formen els pop up bars i les furgonetes vintage que oferixen menjar de qualitat, des de ecofrankfurts de tofu fins a pizzes i entrepans sofisticats. En aquesta edició, el Rec Street Food comptarà amb més de vint-i-cinc food trucks, i serà potser la concentració de furgonetes més gran que es fa en aquests moments al país.

A més, a cada espai del Rec Street Food hi ha un punt Estrella Damm on buscar la vostra Estrella gratis.

ENLLAÇ AL WEB DE L’ESDEVENIMENT

bar pop-up bar pop-up festival Rec

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s